De wijk waar de zon opkomt
Aawijk Zuid, Aawijk Noord, Graafse wijk Zuid, Graafse wijk Noord, Grevelingen en Hinthamerpark.

Muziekfeest de Grevelingen

Zondag, 20 oktober 2019
Van 14:00 tot 17:00
Wijkpunt De Grevelingen, Grevelingen 66

Muziekfeest in Wijkpunt De Grevelingen

Jaarlijks organiseerde de Biljartclub De Grevelingen, in samenwerking met het wijkpunt De Grevelingen een feestelijke middag voor de bewoners van woonzorg centrum De Grevelingen. Dankzij subsidie van de gemeente kunnen we nu ook bewoners uit de wijk betrekken bij deze feestelijke middag.
U bent hiervoor dan ook van harte uitgenodigd. Het muziekfeest is op 20 oktober in het wijkpunt De Grevelingen, Grevelingen 66. Het begint om 14.00 uur en zal rond 17.00 uur eindigen.
Op dit muziekfeest zullen de Parelmuzikanten, van oorsprong een Oisterwijks blaasorkest, te horen zijn. Zij spelen een breed scala aan muziekstijlen. De muzikale leider en oprichter is Peter van Esch. Hij zorgt voor een attractieve presentatie en laat zijn virtuositeit op trompet zien. Een kopje koffie en hapjes zullen u worden aangeboden. Ook zal er deze middag een tombola zijn met mooie prijzen. Natuurlijk kunt u ook aan de bar van het wijkpunt een drankje kopen. Maar let op, u kunt daar alleen elektronisch betalen (pinnen).
De toegangskaarten, å 2,50 euro, kunt u met gepast geld verkrijgen vanaf 2 september in het wijkpunt De Grevelingen, en wel op maandag, woensdag en donderdag, tussen 14.00 – 16.00 uur.
Wil je samen met ons, mee genieten van dit mooie muziekfeest, zorg dan dat je erbij bent. Maak je agenda vrij op 20 oktober a.s. van 14.00 tot 17.00 uur.


Namens de Biljartclub De Grevelingen,
Marius van den Berg, voorzitter